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  Influence of osmotic pretreatment and drying air properties on bioactive compounds of fruits
  
    
      
        
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            Publikations-Art
          
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            Buchbeitrag
          
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            Autoren
          
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            Udomkun, P; Nagle, M.; Argyropoulos, D.; Müller, J.
          
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            Erscheinungsjahr
          
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            2016
          
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            Veröffentlicht in
          
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            Innovative Processing technologies for foods with bioactive compounds
          
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            Herausgeber
          
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            Taylor & Francis Group
          
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            Verlag
          
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            CRC Press
            , Boca Raton, FL, USA
          
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            ISBN / ISSN / eISSN
          
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            13-978-1-4987-1484-6
          
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            Seite (von - bis)
          
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            195-218
          
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            Schlagworte
          
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            Bioactive compounds, fruit quality
          
 
    
      
    
   
  
    
  
  
  
    Beteiligte Personen
  
  
  
  
    Beteiligte Einrichtungen