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Blended Intensive Programme: "Sustainable Biotechnology Entrepreneurship: Microalgae & Human Food" an der Universidad de Almería | Blended Intensive Program: “Sustainable Biotechnology Entrepreneurship: Microalgae & Human Food” at the University of Almería [10.12.25]
Bis zum 31. Januar registrieren | Register until January 31Studierende der Universität Hohenheim sind eingeladen, sich für das Blended Intensive Programme (BIP) "Sustainable Biotechnology Entrepreneurship: Microalgae & Human Food" der Universidad de Almería zu bewerben.
Informationen zum Programm finden Sie im Flyer anbei.
Zielgruppe: Studierende der Universität Hohenheim (Bachelor und Master)
Registrierungsfrist: Bitte registrieren Sie sich bis spätestens 31.01.2026 über den Registrierungslink im Flyer (forms.gle/1ffeaifNtc3C4xeW6)
Vier Teilnehmende der Universität Hohenheim können für die physische Phase vor Ort eine Förderung über das Erasmus+ Programm erhalten.
Bei inhaltlichen Fragen zum Programm wenden Sie sich an Prof. Dr. Ramona Weinrich (ramona.weinrich@uni-hohenheim.de)
Fragen zur Erasmus+ Förderung richten Sie an outgoing@ua.uni-hohenheim.de.
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ENGLISH VERSION
Students of the University of Hohenheim are invited to apply for the short program (BIP) “Sustainable Biotechnology Entrepreneurship: Microalgae & Human Food” of the Universidad de Almería.
Information on the program can be found in the flyer attached.
Target group: Students of the University of Hohenheim (Bachelor and Master)
Application deadline: Please apply by 31.01.2026 at the latest via the registration link in the flyer (forms.gle/1ffeaifNtc3C4xeW6)
Four participants from the University of Hohenheim can receive funding for the physical phase on site via the Erasmus+ program.
If you have any questions about the program, please contact Prof. Dr. Ramona Weinrich (ramona.weinrich@uni-hohenheim.de)
Questions about Erasmus+ funding should be directed to outgoing@ua.uni-hohenheim.de.